Serviciul public comunitar pentru eliberarea si evidenta pasapoartelor simple - Institutia Prefectului - judetul Calarasi

Cauta
Mergi la continut

Meniu principal:

Serviciul public comunitar pentru eliberarea si evidenta pasapoartelor simple

ANUNŢ:

Începând cu data de 18.12.2017 depunerea documentelor pentru eliberarea paşaportului se poate face şi în baza unei programări on-line, accesând site-ul www.epasapoarte.ro, secţiunea "PROGRAMARE".

Programările pot fi făcute pentru orice tip de paşaport simplu, numai pentru cererile depuse la sediul Serviciului din municipiul Călăraşi, Bd. Republicii, nr. 44 (nu pot fi făcute programări pentru cererile depuse la punctul mobil din municipiul Olteniţa). Pentru detalii privind paşii de urmat şi documentele necesare pot fi accesate secţiunile "INSTRUCŢIUNI" şi "ACTE NECESARE" de pe aceeaşi pagină web.

PRECIZĂRI:

1. Neprezentarea la data şi ora programate, neconcordanţele între datele înscrise în formularul de programare (nume/prenume) şi datele de identificare ale persoanei care se prezintă la depunerea cererii de paşaport, lipsa actelor necesare sau a dovezii achitării taxei de paşaport duc la anularea programării, fiind necesară o nouă programare.

2. Rezervarea nu se poate face pentru ziua în care se face programarea.

3. În cazul în care nu vă mai puteţi prezenta la data şi ora programate, vă rugăm să folosiţi link-ul "ANULEAZĂ REZERVAREA" primit o dată cu e-mail-ul de confirmare, pentru a permite efectuarea unei alte programări pentru data şi ora respective.


Informație privind aplicarea OUG nr.41/2016 privind stabilirea unor măsuri de simplificare la nivelul administrației publice centrale și pentru modificarea și completarea unor acte normative, plata taxei de pașaport, precum și a tarifelor aferente confecționării și valorificării plăcilor cu numere de înmatriculare, atribuirii unui număr de înmatriculare  preferențial, păstrării combinației numărului de înmatriculare, contravaloarea certificatelor de înmatriculare, a autorizațiilor provizorii și a permiselor de conducere, se poate face prin internet banking, virament bancar, mandat poștal sau în numerar

Începând cu data de 20.09.2012 cererile pentru emiterea paşapoartelor simple electronice vor putea fi preluate şi în cadrul noului punct de lucru ce va funcţiona în sediul Primăriei municipiului Olteniţa, în fiecare zi de joi, între orele 10-14.
Cererile pentru eliberarea paşapoartelor simple temporare, precum şi cele pentru eliberarea adeverinţelor privind interdicţia de a părăsi ţara vor fi depuse în continuare numai la sediul SPCEEPS din mun. Călăraşi, Bd. Republicii, nr. 50 (la parterul sediului Poliţiei Judeţene Călăraşi).

 
Inapoi la continut | Inapoi la meniul principal